Ured: Karlovačka cesta 24 A, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00h – 16:00h
Tel: + 385 1 580 5980
Mob: + 385 (0)92 1121 544
E-mail: info@poreznisavjetnik.hr
Usluge poreznog savjetovanja moraju vam pomoći da lakše primjenjujete porezne propise

Zašto nas izabrati?

Zašto nas izabrati?

Usluge koje pružamo našim klijentima temelje se na:

  • profesionalnom pristupu 
  • stručnosti u rješavanju poreznih pitanja 
  • širini usluga poreznog savjetovanja 
  • optimalnom odnosu cijene i kvalitete.

Maksimalno profesionalno i individualno pristupamo svakom poslu neovisno o kojem je klijentu i kakvoj vrsti upita riječ. Svaki posao uzimamo izuzetno ozbiljno, marljivo radeći i analizirajući detaljno sve bitne porezne činjenice kako bi došli do pravilnog rješenja. Naše dugogodišnje iskustvo u radu s porezima garantira stručnost i praktičnost rješenja. To je minimum koji od nas možete očekivati.

Kod nas nema razlike između klijenata jer svima želimo pružiti profesionalnu i stručnu uslugu te pomoći u rješavanju poreznih pitanja. Primjena poreznih propisa izuzetno je složena neovisno o kakvoj je poreznoj problematici riječ, je li riječ o porezu na dohodak, dobit, porezu na dodanu vrijednost ili nekom drugom porezu ili javnom davanju. Našim uslugama želimo vam omogućiti da se što bolje snađete u toj šumi propisa i stalnih promjena.

Širina naših usluga vam jamči da možemo dati odgovor na svaki porezni upit ili odraditi bilo koji posao koji se tiče porezne problematike. Ne morate tražiti rješenja poreznih pitanja na više mjesta, mi ćemo vam odgovoriti na svaki vaš upit.

Cijene naših usluga predstavljaju optimalan odnos kvalitete i cijene. Cilj našeg poslovanja učiniti je dostupnom kvalitetnu uslugu poreznog savjetovanja. Napominjemo, kod nas nema nikakvih skrivenih troškova, nema dodatnog zaračunavanja (radnih sati) ili izvanrednih stavki. Cijena je jasno definirana i uvijek ste točno upoznati s time što zapravo plaćate a cilj nam je imati klijenta koji će biti zadovoljan uslugom koja mu je pružena i cijenom koju je za to platio.  

Ne ustručavajte se ukoliko imate problem nazvati nas ili poslati nam upit putem službenog obrasca ili e-maila. Javiti ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.  

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija