Ured: Karlovačka cesta 2b, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00h – 16:00h
E-mail: info@poreznisavjetnik.hr
Usluge poreznog savjetovanja moraju vam pomoći da lakše primjenjujete porezne propise

Ključne vrijednosti

Ključne vrijednosti

Osim profesionalnosti i stručnosti koje u rješavanju poreznih pitanja klijenti mogu očekivati od nas nekoliko je ključnih vrijednosti na kojima temeljimo filozofiju našeg poslovanja:

  •  raspoloživost
  •  pouzdanost
  •  pristupačnost
  •  kontinuiranost.

Klijentima smo uvijek dostupni i na raspolaganju da nas mogu kontaktirati u vrijeme kada im treba i na način koji im je napraktičniji. Možete nas kontaktirati mailom, telefonom, preko Skype-a, posjetiti u uredu ili možemo doći kod vas na sastanak.

Osim kroz kvalitetu i kroz marljiv rad želimo zadobiti povjerenje klijenata. Analizirati ćemo sve u vezi poreznog problema kojeg imate i istražiti vam najbolje zakonsko rješenje. Sve informacije koje saznamo u poslovnom odnosu predstavljaju poslovnu tajnu kao i sva relevantna dokumentacija. Povjerljivost naših klijenata nam je vrlo bitna. 

Dostupni smo za poslovni upit kada je vama to najpotrebnije a optimalnim odnosom cijene i kvalitete želimo učiniti sve kako bi naši klijenti bili zadovoljni uslugama koje su im pružene i naknadom koju su za to platili.   

Kontinuiranost naglašavamo zato što nam izuzetno stalo do svakog klijenta. Marljivim radom, kvalitetom i odnosom prema klijentu želimo zadobiti njihovo povjerenje da ćemo im obaviti uslugu stručno i profesionalno te rješiti porezni problem koji imaju na najbolji način u skladu s svim pozitivnim propisima.