Ured: Karlovačka cesta 24 A, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00h – 16:00h
Tel: + 385 1 580 5980
Mob: + 385 (0)92 1121 544
E-mail: info@poreznisavjetnik.hr
Porezne preglede možete koristiti za periodične provjere poreznih obračuna

Izvješće o mogućim poreznim uštedama

U okviru poreznih pregleda nudimo i uslugu porezna ušteda. Usluga porezne uštede kakav je i njezin naziv ima za cilj da se pregledom poslovne dokumentacije utvrdi imate li mogućnost ostvarenja poreznog umanjenja u okviru onoga što porezni propisi dopuštaju, odnosno da li možete ostvariti poreznu uštedu.

Naš zadatak u okviru ove vrste usluge je utvrditi da li neku poslovnu transakciju ili proces možete drugačije organizirati da bi porez koji morate platiti bio manji odnosno da li ste u vezi s plaćanjem poreza isti obračunali i platili a zakon to ne propisuje ili da li imate prostora za bilo koji oblik porezne uštede naravno u okviru onoga što propisi dopuštaju.

Naglasak izvješća sastavljenih u okviru obavljanja ove vrste usluge je samo na poreznoj optimizaciji i ostvarenju legalnih poreznih ušteda u poslovanju. Ovim oblikom poreznog pregleda ne utvrđujemo posebno gdje su pogreške u obračunu poreza i nepravilnosti kao što je to u običnom poreznom pregledu. Naglasak je na utvrđivanju mogućnosti porezne uštede. Ukoliko ste zainteresirani za ovu uslugu kontaktirajte nas.       

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija