Ured: Karlovačka cesta 24 A, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00h – 16:00h
Tel: + 385 1 580 5980
Mob: + 385 (0)92 1121 544
E-mail: info@poreznisavjetnik.hr
Pružamo usluge u vezi s popunjavanjem i predajom svih poreznih prijava.

Upis u registar poreznih obveznika (RPO)

Upis u registar poreznih obveznika (RPO)

Porezni obveznici koji počinju obavljati samostalnu djelatnost ili davati u najam ili zakup pokretnine, stvari i nekretnine i porezni obveznici koji počinju ostvarivati dohodak iz inozemstva imaju obvezu Poreznoj upravi prijaviti početak obavljanja djelatnosti, iznajmljivanja ili ostvarivanja dohotka u roku od 8 dana. 

U svezi s obvezom upisa u Registar poreznih obveznika naš angažman uključuje savjetovanje u vezi s time jeste li se obvezni upisati u RPO, kojem nadležnom tijelu se morate javiti i u kojem roku, imate li obvezu vođenja poslovnih knjiga ili nemate zatim koje poslovne knjige morate voditi kao i rješavanje drugih pitanja koje u vezi registracije kao porezni obveznik koji obavlja djelatnost ili ostvaruje dohodak iz inozemstva možete imati. Slobodno nas i bez ikakvog ustručavanja u vezi pitanja porezne registracije kontaktirajte. Maksimalno ćemo se angažirati kako bi rješili porezni problem koji imate.   

Isto tako i svima koji namjeravaju osnovati tvrtku ili započeti poslovnu djelatnost pružamo sve usluge u svezi registracije djelatnosti za porezne svrhe.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija