Ured: Karlovačka cesta 24 A, Zagreb
Radno vrijeme: 9:00h – 16:00h
Tel: + 385 1 580 5980
Mob: + 385 (0)92 1121 544
E-mail: info@poreznisavjetnik.hr
Našim uslugama osigurajte da porez plaćate zakonito ali u minimalnim okvirima

Savjetovanje u vezi s fiskalizacijom

Savjetovanje u vezi s fiskalizacijom

U vezi fiskalizacije najčešće se postavljaju pitanja u vezi s time tko je obveznik fiskalizacije i za koje se promete ne treba provoditi fiskalizaciju. Tu su i pitanja elemenata računa koje isti mora imati, zatim provođenja postupka fiskalizacije računa, poreznih evidencija koje treba voditi i izvanrednih okolnosti u kojima nije moguće provesti ili trenutno provoditi fiskalizaciju. 

Vrlo je bitno da fiskalizacija kod svakog poreznog obveznika bude kvalitetno rješena obzirom na to da su vrlo česti nadzori Porezne uprave kod poduzetnika upravo sa svrhom provjere provedbe odredbi Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom. Novčane kazne za nepoštivanje fiskalizacije su od 10 tis. kuna nadalje, a vrlo su česte i zabrane obavljanja poslovne djelatnosti.   

U svezi s navedenim pravnim i fizičkim osobama nudimo savjetovanje u svezi pitanja fiskalizacije od toga jeste li obveznik fiskalizacije, kako trebate provesti fiskalizaciju, imaju li računi ispravni sadržaj do toga jesu li zadovoljeni svi uvjeti koje propisuje zakon. Nemojte dopustiti da se u nadzoru utvrdi da niste usklađeni sa zakonom i da kao posljedicu toga morate platiti značajnu kaznu ili da vam Porezna uprava zabrani obavljanje djelatnosti. Kontaktirajte nas. 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija